Sofinancira Evropska Unija Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika I feel Slovenia
Nazaj na seznam

Štiri v vrsti - delavnice za pripravo SLR 03.04.2023

 

Za nami je pester teden, saj smo v štirih dneh obiskali vse štiri občine, vključene v Lokalno akcijsko skupino Sožitje med mestom in podeželjem.

27. marca smo začeli v Sostrem (Mestna občina Ljubljana), se naslednji dan sestali na Igu, 29. marca ustavili na Škofljici in uspešno zaokrožili PRVI SKLOP DELAVNIC ZA PRIPRAVO STRATEGIJE LOKALNEGA RAZVOJA v Grosuplju ta četrtek 30. marca 2023. 

 

Tudi tokrat je bila udeležba nad pričakovanji. Vsem se ponovno zahvaljujemo za odlično sodelovanje. Vaš prispevek k SWOT analizi je nepogrešljiv kot tudi vaši izbrani prioritetni cilji, saj LASi delujemo po pristopu "od spodaj navzgor" (LEADER /CLLD). Tako si bomo tlakovali pot za lažjo uresničitev projektnih idej, ki bodo izbrane in sofinancirane iz evropskih skladov EKSRP in ESRR. Prvi Javni pozivi bodo razgrnjeni v prvih mesecih prihodnjega leta. 

 

Smiselno in uspešnejše je, če v novo programsko obdobje Skupne kmetijske politike in Programa razvoja podeželja zakorakamo povezovalno - skupaj.

Načrtujemo, da v maju sledijo še zadnje bolj ciljno in tematsko usmerjene delavnice, na katere ste prav tako zelo dobrodošli.