Sofinancira Evropska Unija Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika I feel Slovenia
Nazaj na seznam

ANKETA - Strategija lokalnega razvoja 17.01.2023

Lokalna akcijska skupina Sožitje med mestom in podeželjem (LAS Sožitje) povezuje občine Mestna občina Ljubljnana, Grosuplje, Ig in Škofljica. Njen osrednji namen je spodbujanje celovitega in uravnoteženega razvoja lokalnega območja, poudarek pa je na aktivnem vključevanju prebivalstva v skupno načrtovanje ter odločanje o lastnem lokalnem razvoju.

Podpiramo manjše dobre zgodbe, ki ne uspejo kandidirati na ostalih zapletenih državnih ali Evropskih razpisih. Na spletni strani www.las-smp.si si lahko preberete o projektih, ki so jih v LAS Sožitje med mestom in podeželejm že izpeljali v okviru Strategije 2014-2020. Na spletni strani www.las-mestoinvas.si pa si lahko ogledate projekte, ki so bili izvedeni v LAS Za mesto in vas, kjer je RRA LUR bil vodilni partner v preteklem obdobju.

V okviru LAS Sožitje želimo prepoznati ključne potrebe in priložnosti območja ter postaviti skupne cilje ter pripraviti temeljni dokument - Strategijo lokalnega razvoja 2023-2027. Zato vas vabimo, da izpolnite tole ANKETO.